سفر بی بازگشت به مریخ و چالش های آن3 دقیقه مطالعه

هدیه فنولوژی به شما!

سفر به سیاره مریخ یکی از موضوعاتی است که امروزه بسیار مورد بحث قرار می‌گیرد. بیش‌تر فضانوردان اعتقاد دارند که انسان ها روزی به مریخ می‌روند، اما این سفر بسیار چالش برانگیز است؛ اولین چالش این سفر مسافت طولانی بین زمین و مریخ می‌باشد. در ادامه این مطالب می‌خواهیم چالش های این سفر را بررسی کرده و دلایل بی بازگشت بودن این سفر را برایتان شرح دهیم، با ما همراه باشید.

چرا سفر به مریخ بی بازگشت است

برای استقرار انسان ها روی سیاره مریخ یک سازمان‌به نام مارس یک پروژه ای به همین نام را راه اندازی کرده است. این پروژه بدین صورت می‌باشد که افرادی که داوطلب برای سفر به مریخ و حمل تجهیزات به مریخ هستند، ثبت نام می‌کنند و از بین داوطلبان تعدادی انتخاب خواهند شد و تمام مراحل این پروژه به مردم نمایش داده خواهد شد.

تاکنون افراد زیادی برای این سفر بی بازگشت ثبت نام کرده اند؛ اما چرا این سفر بی بازگشت است؟

زیرا فناوری های لازم برای بازگشت، تامین سوخت و هزینه های بالای سفر باعث می‌شود این سفر بازگشتی نداشته باشد.

این افراد آموزش می‌بینند که چگونه روی مریخ زندگی کنند، کار کنند و در کل در این سیاره به حیات خود ادامه دهند و در آخر بلیط یک طرفه سفر به مریخ را دریافت خواهند کرد.

شرایط زندگی در مریخ

این سیاره شباهت های زیادی با زمین دارد، به همین خاطر برای زندگی بسیار مناسب تر از دیگر سیاره ها می‌باشد. از شباهت های آن می‌توان به تقریبا ۲۴ ساعته بودن روزها، داشتن فصل، داشتن جو و وجود آب اشاره کرد؛ اما با وجود تمام این شباهت ها زندگی در این سیاره مخاطراتی نیز دارد.

بخوانید:   راه‌های کسب درآمد آنلاین از سایت | مزایای داشتن وب‌ سایت چیست؟

از مخاطرات زندگی روی مریخ می‌توان به ایجاد مشکل سلامتی با توجه گرانش مریخ، نبود آب مایع و مصرفی، دور بودن از خورشید، نوسانات دمایی، وجود دی اکسید کربن زیاد در سطح آن و فشار جو بالا به نسبت زمین از شرایطی است که باید برای آن ها راه حل هایی پیدا کرد.

چالش های سلامتی

همانطور که پیش تر گفتیم با همه شباهت های سیاره مریخ، این سیاره تفاوت هایی نیز با زمین دارد که همین تفاوت برای انسان ها مشکلاتی ایجاد می‌کند. یکی از مشکلات شایع در این سفر چالش سلامتی است، در ادامه چندین مشکلی که از نظر سلامتی در این سفر با آن مواجه خواهید شد را بررسی کرده ایم.

ناخوشی فضایی

در زمین شما آگاهی کاملی نسبت به حرکاتتان دارید برای مثال حرکت سر؛ اما در فضا این موضوع وجود ندارد به همین دلیل حسی مثل دریا زدگی در فضا نورد ایجاد می‌‌شود و ممکن است دچار حالت تهوع شود. ناخوشی فضایی ماندگار نبوده و بعد از حداکثر دو هفته رفع خواهد شد.

اضطراب روانی

سفر به جایی ناشناخته و معلق بودن در فضا، همچنین استفاده از دستگاه هایی برای آب و اکسیژن باعث می‌شود که فضانوردان دچار اضطراب روانی شوند، البته هنوز اطلاعات کاملی از اینکه چه مقدار آسیب ساز است وجود ندارد و در مرحله بررسی می‌باشد.

ضعف عضلانی

جاذبه مریخ یک سوم جاذبه موجود در کره زمین می‌باشد، به همین دلیل عضله های انسان در مریخ دچار ضعفی سراسری می‌شوند، زیرا بر روی زمین عضله ها درگیر مقاومت در برابر جاذبه هستند که این جاذبه در مریخ وجود ندارد. برای جلوگیری از این ضعف فضانوردان باید روزانه ۲ الی ۳ ساعت ورزش کنند، در غیر این صورت عضله های قلب دچار مشکل شده و این بسیار خطرناک و کشنده است.

بخوانید:   بررسی و مقایسه سه گوشی 11 لایت ne، سامسونگ a52s و ریلمی جی تی مستر

مشکلات چشمی

معلق بودن اجسام در فضا یکی از مسائل خطرناک برای چشم انسان هاست؛ اما از آن خطرناک تر عدم وجود جاذبه مناسب و عدم حرکت مایعات در مریخ است که آسیبی جدی به چشم وارد می‌کند، اغلب فضانوردان از عینک استفاده می‌‌کنند و بعد از سفر نیز شماره چشم هایشان تغییر می‌کند.

جالب است بدانید در سایت لحظه آخر درباره سفر به مریخ مطالب بسیار جالب و مفیدی قرار گرفته و برای خواندن آن ها کافی است به سایت لحظه آخر مراجعه کنید.

تیم محتوایی فنولوژی
تیم محتوایی فنولوژی
گروهی از متخصصان حوزه‌های مختلف
عضویت
اطلاع از
0 دیدگاه‌ها
بازخورد در متن
دیدن همه دیدگاه‌ها

فنولوژی را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

©۲۰۲۰ – کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به فنولوژی است.