همایش بلاک‌چین ایران

همایش بلاک‌چین ایران5 دقیقه مطالعه

هدیه فنولوژی به شما!

همایش سراسری بلاک‌چین ایران، ۶ و ۷ مهرماه در محل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار خواهد شد. این رویداد فرصت ارزشمندی برای شبکه‌سازی و گردهمایی جامعه بلاک‌چین ایران فراهم می‌آورد. همایش سراسری بلاک‌چین ایران در راستای مدرسه تابستانه بلاک‌چین (IBSS) سعی در اتصال آموخته‌های حوزه بلاک‌چین به صنعت در تمامی لایه‌های کشوری، استارتاپی و فردی دارد.

برنامه‌های اصلی همایش بلاک‌چین ایران

  • بلاک‌چین تاک: سخنرانان مختلف درباره‌ی مسائل متنوع حوزه‌ی بلاک‌چین مانند رمزارزها، ماینینگ، پلتفرم‌های بلاک‌چینی، مسائل حقوقی و …، صحبت خواهند کرد.
  • پنل‌های گفت‌وگو: پنل‌های تعاملی مختلفی با حضور متخصصان حوزه‌ی بلاک‌چین برگزار خواهد شد.
  • ارائه‌ی استارتاپ‌ها: استارتاپ‌های مختلف حوزه‌ی بلاک‌چین کشور، در این رویداد به بیان تجارب و دستاوردهای خود می‌پردازند.
  • شبکه‌سازی: همایش بلاک‌چین ایران، فرصت بی‌نظیری برای ارتباط‌گیری با فعالان و متخصصان حوزه‌ی بلاک‌چین است.

سخنرانان همایش بلاک‌چین ایران

دکتر اسمعیل ثنایی – مدیرعامل آریاهمراه سامانه و عضو هیئت علمی برق دانشگاه شریف

شرکت دانش‌بنیان آریاهمراه‌سامانه (AHS)، در اول شهریورماه ۱۳۸۵، با آرمان گسترش زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور، فعالیت خود را آغاز کرد. امروز، آریاهمراه، با پرسنلی متجاوز از ۵۰۰ نفر، شرکتی بزرگ و چندجانبه است که واحدهای تجاری مستقلی را در زمینه‌های گوناگون، از زیرساخت و خدمات IT و مخابرات گرفته تا راهکارهای هوشمند و یکپارچه‌سازی سازمانی دربرمی‌گیرد. دکتر اسمعیل ثنایی مدیر عامل این شرکت در همایش بلاک‌چین ایران، نقش بلاک‌چین در تحول دیجیتالی را بررسی می‌کند.

علی جهانی – مدیر دفتر توسعه سرمایه گذاری آریاهمراه و دبیر علمی مدرسه تابستانه بلاک‌چین

علی جهانی مدرک کارشناسی خود را در رشته‌ی مهندسی برق از دانشگاه صنعتی شریف و مدرک MBA خود را نیز از همان دانشگاه دریافت کرده است. وی چند سالی است که در شرکت آریاهمراه فعالیت می‌کند و هم‌اکنون مدیر توسعه‌ی کسب‌وکار این شرکت است. جهانی همچنین دبیر علمی مدرسه تابستانه بلاک‌چین است. این مدرسه تابستانه با هدف بهبود توانایی‌ها، شبکه و دانش جامعه‌ی بلاک‌چین ایران به وجود آمده است. موضوع سخنرانی علی جهانی در همایش بلاک‌چین ایران «عصر جدید رمزدارایی» خواهد بود.

حنظله اکبری – مدیر داخلی آزمایشگاه بلاک‌چین شریف و مدیر فنی سککوک و کارچین

حنظله اکبری دانشجوی مهندسی برق دانشگاه شریف است. آزمایشگاه بلاک‌چین شریف به همت جمعی از افراد متخصص این حوزه، تا کنون در راه توسعه و پیشرفت بلاک‌چین، ارتباط با هسته‌های پژوهشی و تحقیقاتی فعال و همکاری با نهادهای گوناگون در حوزه‌های بانکی، فناوری مالی، بازار انرژی و فضای سایبری به فعالیت پرداخته است. اکبری مدیر داخلی این آزمایشگاه است. وی همچنین مدیر فنی سککوک (اولین سامانه مبادلات اعتباری در ایران) و هم‌بنیان‌گذار کارچین (سامانه درخواست خودرو مبتنی بر بلاک‌جین) است. حنظله اکبری در همایش سراسری بلاک‌چین ایران با موضوع چالش‌ها و مشکلات ذاتی بلاک‌چین صحبت می‌کند.

کاوه مشتاق – نویسنده و محقق حوزه بلاک‌چین و رمزارزها

کاوه مشتاق در دانشگاه شاهرود و دانشگاه تربیت مدرس در رشته‌ی فیزیک تحصیل کرده است. وی مدتی به عنوان نویسنده در سایت ارزنامه فعالیت کرده است. کاوه مشتاق در همایش بلاک‌چین ایران درباره‌ی ماینینگ صحبت خواهد کرد.

ضیاء صدر – محقق و مدرس بلاک‌چین و رمزارزها

ضیاء صدر چندین سال است در حوزه‌ی بلاک‌چین و رمزارزها، تحقیق و پژوهش می‌کند و به تدریس مشغول است. وی در همایش بلاک‌چین ایران در مورد چالش‌های حریم خصوصی در بلاک‌چین، صحبت خواهد کرد.

سپهر محمدی – رئیس انجمن بلاک‌چین ایران

سپهر محمدی فارغ‌التحصیل دانشگاه علم و صنعت و مدیرعامل کوینکس (فعال در حوزه مبادله‌ی ارزهای رمزنگاری‌شده) است. وی همچنین مدیریت شرکت آپادانا (ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی) و ریاست انجمن بلاک‌چین ایران را در کارنامه دارد. سپهر محمدی روز شنبه، ۶ مهر با موضوع رمزارزهای با ثبات در همایش بلاک‌چین ایران، سخنرانی خواهد کرد.

حامد صالحی – عضو کمپین ایران رسکیو بیت

حامد صالحی چندین سال است در حوزه‌ی رمزارزها و بلاک‌چین فعالیت می‌کند. وی مسئول کمپین Iran Rescue Bit است. پس از وقوع سیل سال گذشته در کشورمان، یک تیم جوان تصمیم گرفتند برای جذب کمک‌های بین‌المللی از طریق ارز دیجیتال، این کمپین را راه‌اندازی کنند. حامد صالحی در همایش بلاک‌چین ایران توضیحات بیش‌تری درباره‌ی این کمپین ارائه می‌کند.

دکتر محمدعلی مداح‌علی – عضو هیئت علمی برق شریف، دانشمند در مرکز تحقیقات بل نوکیا

دکتر محمدعلی مداح‌علی، فارغ‌التحصیل دانشگاه برکلی آمریکا در رشته‌ی مخابرات است. وی مدیر‌عامل آزمایشگاه بلاک‌چین شریف و محقق مرکز تحقیقات بل نوکیاست. دکتر مداح‌علی اولین سخنران روز یکشنبه همایش بلاک‌چین ایران است. موضوع سخنرانی دکتر محمدعلی مداح‌علی «سیستم‌های توزیع‌شده در مقابل بلاک‌چین» خواهد بود.

دکتر مهدی محمدی – دبیر ستاد اقتصاد دیجیتال معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

دکتر مهدی محمدی استاد دانشگاه تهران و پژوهشگر حوزه فناوری و نوآوری است. دکتر محمدی همچنین دبیر ستاد اقتصاد دیجیتال معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و فعالیت‌های مشاوره و کارآفرینی را در کارنامه خود دارد. مهدی محمدی ارتباط بلاک‌چین و اکوسیستم نوآوری را در همایش بلاک‌چین ایران بررسی خواهد کرد.

دکتر روح‌الله رحمانی – مدیرعامل مرکز نوآوری دیجی‌کالا

روح‌الله رحمانی متولد و بزرگ‌شده‌ی آمریکاست. او مدرک دکتری هوش مصنوعی خود را از دانشگاه واشنگتن در سنت لوئیس گرفته است و سابقه کار در بزرگ‌ترین شرکت‌های دنیا را دارد. رحمانی مدیر برنامه‌ی شرکت‌های مایکروسافت و آمازون بوده و بعد از چندین سال تصمیم گرفته است که به ایران مهاجرت کند. وی که سابقه‌ی فعالیت آکادمیک و استادی دانشگاه تهران را نیز در کارنامه‌ی خود دارد، چند سالی است به عنوان معاون نوآوری شرکت دیجی‌کالا و رئیس هیئت‌مدیره‌ی دیجی‌کالا نکست فعالیت می‌کند. رحمانی در همایش بلاک‌چین ایران، رابطه‌ی هوش مصنوعی و بلاک‌چین را تشریح می‌کند.

امیر هامونی – مدیرعامل فرابورس ایران

امیر هامونی فارغ‌التحصیل رشته اقتصاد دانشگاه تهران و مدیر عامل شرکت فرابورس ایران است. وی در همایش بلاک‌چین ایران با موضوع بلاک‌چین در بازار سرمایه سخنرانی خواهد کرد.

الکساندر چپرنوی (alexander chepurnoy) – توسعه‌دهنده‌ی NXT و بنیان‌گذار پلتفرم Ergo

الکساندر چپرنوی از سال ۲۰۰۳ به توسعه‌ی نرم‌افزار مشغول است. او یکی از توسعه‌دهندگان اصلی رمزارز NXT است. او فارغ‌التحصیل دانشگاه ملی سن‌پترزبورگ (ITMO) است و در پروژه‌های مختلفی شرکت داشته است. چپرنوی بنیان‌گذار Ergo (پلتفرمی منعطف برای پول‌های قراردادی) نیز هست. وی که به عنوان مهمان ویژه در همایش بلاک‌چین ایران حضور دارد در موضوع پول قراردادی (Contractual Money) سخنرانی خواهد کرد.

الکساندر چپرنوی / alexandre chpurnoy

پنلیست‌های همایش بلاک‌چین ایران

  • دکتر ولی‌الله فاطمی اردکانی – مدیرعامل شرکت ققنوس
  • سید محمد صادق‌الحسینی – اقتصاددان و تحلیلگر اقتصادی
  • محمدرضا فروزنده دوست – مدیرکل ارزیابی امنیتی محصولات سازمان فناوری اطلاعات
  • دکتر حمزه قطبی نژاد – مدیرعامل توسعه کارآفرینی بهمن
  • مصطفی نقی پورفر – مدیر آزمایشگاه نوآوری بلاک‌چین
  • دکتر سروش قاضی‌نوری – معاونت سیاست‌گذاری و اعتباربخشی فناوری اطلاعات سازمان فناوری اطلاعات
  • دکتر عرفان لاجوردی 
  • رضا قربانی – سردبیر ماهنامه عصر تراکنش

ارائه‌ی استارتاپ‌ها در همایش بلاک‌چین ایران

  • عباس امامی – هم بنیان‌گذار کارچین
  • سهیل پایدار – بنیان‌گذار ثبت شد
  • زهرا امینی – مدیر بازاریابی و روابط عمومی جیب
  • محمدعلی آقامیر – مدیر عامل نوبیتکس
  • فردوس باقری – مدیرعامل پلتفرم سککوک
  • ارمیا سحرخیز – مدیرعامل و بنیان گذار تریژر

برای ثبت‌نام در این رویداد، این‌جا کلیک کنید.

بخوانید:   آکادمی دیجی‌کالا نکست سمینار آینده هوش مصنوعی در صنعت و تجارت ایران
علیرضا کریمی
علیرضا کریمی
دانشجوی مهندسی کامپیوتر دانشگاه امیرکبیر - بنیان‌گذار فنولوژی
عضویت
اطلاع از
0 دیدگاه‌ها
بازخورد در متن
دیدن همه دیدگاه‌ها

فنولوژی را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

©۲۰۲۰ – کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به فنولوژی است.