مزایای-داشتن-وب-سایت

راه‌های کسب درآمد آنلاین از سایت | مزایای داشتن وب‌ سایت چیست؟5 دقیقه مطالعه

هدیه فنولوژی به شما!

شاید شما نیز مانند بسیاری از افراد ممکن است کسب و کارهای محلی داشته باشید و شاید کسب‌وکارهای بزرگ و کارگاه‌های تولیدی و یا هرگونه مهارت و منبع درآمدی داشته باشید. یکی از راه‌های افزایش درآمد شما، این است که کالا، خدمات، مهارت‌ها و یا کسب‌وکار خود را وارد دنیای آنلاین کنید. در جهان اینترنت، مخاطبان شما چندین برابر خواهند بود! یکی از بهترین راه‌های کسب درآمد آنلاین، داشتن یک وب سایت مستقل برای کسب‌وکارتان است.

انواع مدل‌های کسب‌وکار برای وب سایت‌

شاید برایتان سوال باشد انواع روش‌های کسب درآمد آنلاین از یک سایت چیست؟ در این بخش به صورت مختصر به انواع روش‌های کسب درآمد از سایت می‌پردازیم تا دید بهتری داشته باشیم و درک کنیم مزایای داشتن وب سایت چیست. معمولا انواع سایت‌ها به ۴ نوع درآمدزایی می‌کنند. ممکن است بعضی از سایت‌هایی که می‌شناسید به صورت ترکیبی از این روش‌ها نیز درآمدزایی داشته باشند.

  • فروشگاه‌‌های اینترنتی
  • ناشران محتوا
  • کاتالوگ شرکت‌ها
  • ارائه‌ی سرویس‌های نرم‌افزاری تحت وب

اگر سایت شما جزو سه نوع سایت اول، یعنی تولید محتوا، فروشگاهی و کاتالوگی است،‌ می‌توانید بدون نیاز به کدنویسی و با استفاده از ابزارهایی مانند وردپرس به راحتی و در کم‌ترین زمان ممکن وب سایت خود را ایجاد کنید. برای دسترسی به آموزش‌های طراحی سایت و آموزش وردپرس می‌توانید به سایت فرادرس مراجعه کنید.

همان‌طور که مشاهده می‌کنید همه‌ی وب سایت‌هایی که می‌شناسیم را می‌توان به صورت مستقل و یا ترکیبی از روش‌های بالا در نظر گرفت. اگر محصول یا خدماتی دارید می‌توانید آن را در وب سایت خود به فروش برسانید. اگر مهارت یا محتوای ارزشمندی دارید،‌ می‌توانید با انتشار محتوا از تبلیغات درآمد داشته باشید که در ادامه به انواع این روش‌ها اشاره می‌کنیم. همچنین اگر شرکت بزرگی باشید، وب سایت شما می‌تواند محلی برای نمایش کالا و خدمات شرکت شما باشد. آخرین نوع درآمدزایی نیز ارائه‌ی سرویس‌های نرم افزاری تحت وب است که هدف خاصی را دنبال می‌کند و خدمات اینترنتی از بستر وب سایت شما ارائه می‌کند. حالا که به صورت کلی انواع روش‌های درآمدزایی از وب‌سایت را آموختید، در ادامه به انواع روش‌های طراحی سایت می‌پردازیم و روش‌های دقیق‌تری برای درآمدزایی از بخش‌های مختلف سایت ارائه می‌دهیم.

بخوانید:   مراحل سئو سایت به زبان ساده(به همراه قیمت سئو در تهران)

آموزش روش‌های طراحی سایت

برای طراحی یک سایت نیاز به مهارت‌های مختلفی دارید! طراحی سایت شامل طراحی رابط کاربری، پیاده‌سازی بک‌اند سایت (برنامه نویسی سمت سرور) و پیاده‌سازی فرانت‌اند سایت (برنامه نویسی سمت کاربر)‌ است. طراحی رابط کاربری ابزارهای متنوعی مانند abode xd و figma را شامل می‌شود. همچنین شما باید در عین حال یک طراح گرافیک باشید و کار کردن با نرم افزارهای گرافیکی مانند فتوشاپ، ایلاستریتور و … را نیز فرابگیرید.

طراحی-وب-سایت

در بخش دوم طراحی سایت، پس از طراحی رابط کاربری، پیاده‌سازی نرم‌افزاری سایت در سمت سرور و سمت کاربر، نیاز به زبان‌های برنامه نویسی مخصوص به خود و فریم‌ورک‌های برنامه نویسی مخصوص است. در برنامه نویسی سمت کاربر، زبان‌های html و css و جاوا اسکریپت استفاده می‌شوند که از معروف‌ترین فریم‌ورک‌های جاوا اسکریپت می‌توان به react و angular اشاره کرد. همچنین برای برنامه نویسی سمت سرور زبان‌های برنامه نویسی PHP و پایتون بسیار پر کاربرد هستند.

روش‌های کسب درآمد آنلاین

در ادامه به بررسی روش‌های مرسوم درآمدزایی از سایت می‌پردازیم که می‌توانید بسته به مدل درآمدزایی و محتوای سایت و تعداد کاربران و رتبه‌بندی‌های سایت از آن‌ها استفاده کنید.

  • بازاریابی ایمیلی
  • فروش محصولات فیزیکی آنلاین
  • فروش محصولات دانلودی آنلاین
  • طراحی دوره‌های آموزشی
  • مشارکت در فروش
  • تبلیغات بنری و کلیکی
  • رپورتاژ آگهی
  • ارائه‌ی خدمات آنلاین
  • نقد و بررسی محصولات مختلف
  • ارائه‌ی عضویت ویژه با قابلیت تمدید

از بین روش‌های بالا در ادامه به شرح و بررسی تبلیغات کلیکی و رپورتاژ آگهی می‌پردازیم که دو راه بسیار کارآمد برای درآمدزایی از سایت‌ها در ایران است.

تبلیغات کلیکی و بنری

تبلیغات بنری، که بنر وب نیز نامیده می‌شوند، نوعی تبلیغات آنلاین است که در یک صفحه وب تعبیه شده است. تبلیغات بنری یکی از اولین تبلیغاتی بود که در اینترنت منتشر شد. این نوع تبلیغات معمولا بر روی تصاویر و بنرهایی تأکید می‌کند که جنبه‌ی تبلیغات و بازاریابی دارند و هنگام کلیک بر روی یک سایت خارجی هدایت می‌شوید. آگهی بنری می‌تواند به انواع مختلفی از آگهی‌ها از جمله تبلیغات مربعی، آگهی‌های داخل سایدبار، آگهی‌های افقی و بنرهای مستطیلی سنتی که در بالا یا پایین یک صفحه وب ظاهر می‌شوند اشاره داشته باشد. همه ما می‌دانیم تبلیغات چگونه به نظر می‌رسند‌ و غالبا با دیدن یک تبلیغ متوجه آن می‌شویم؛ باید بدانیم که تبلیغات به روش‌های مختلفی مانند پرداخت به ازای هر کلیک، پرداخت به ازای ۱۰۰۰ نمایش یا پرداخت به ازای هر بازه زمانی انجام می‌شوند.

بخوانید:   4.8 میلیارد سرمایه‌گذاری 100استارتاپ در عرصه هوش مصنوعی

تبلیغات-کلیلی

دو راهکار کلی برای انجام این‌گونه تبلیغات وجود دارد. راهکار اول یافتن مشتری‌هایی است که می‌خواهند تبلیغ کنند و راهکار دوم استفاده از سرویس‌های تبلیغات بنری و تبلیغات کلیکی مانند کاپریلا است. در روش اول شما باید مدام در حال جست‌ و جو، بررسی و تکاپو باشید تا تبلیغ کننده‌هایی برای تبلیغات خود پیدا کنید و عملکرد آن‌ها را ارزیابی کنید تا در طول سال و در طول بازه‌ی تبلیغاتی خود درآمد ثابت و خوبی کسب کنید. در روش دوم سرویس‌های تبلیغاتی این وظایف را برای شما انجام می‌دهند! در این سرویس‌ها ناشران و تبلیغ کنندگان بسیاری وجود دارند و با توجه به ویژگی‌ها، نوع تبلیغ و قیمت پیشنهادی، بهترین تبلیغات میان آن‌ها رد و بدل خواهد شد.

رپورتاژ آگهی

رپورتاژ-آگهی / PR

یکی دیگر از روش‌های کسب درآمد از سایت، انتشار رپورتاژ آگهی در سایت است. ابتدا به این سوال پاسخ می‌دهیم که رپورتاژ آگهی چیست؟ رپورتاژ آگهی به معنای انتشار یک پست تبلیغاتی در وب سایت دیگران است که معمولا در مورد خدمات و محصولات خود در آن صحبت می‌کنید و در نهایت به تعدادی از صفحات وب‌ سایت خود لینک می‌دهید. معمولا این کار برای لینک سازی و بهبود سئوی سایت مورد استفاده قرار می‌گیرد. همانند تبلیغات بنری، در رپورتاژ آگهی نیز دو راهکار عمده برای درآمدزایی وجود دارد. راهکار اول این است که سایت‌هایی که مایل به رپورتاژ رفتن در سایت شما هستند را پیدا کنید و به آن‌ها پیشنهاد همکاری دهید. راهکار دوم استفاده از سرویس‌های رپورتاژ آگهی مانند سرویس رپورتاژ آگهی نشریلا است.

جمع‌بندی نهایی

برای افزایش درآمد خود می‌توانید از دنیای شگفت انگیز اینترنت استفاده کنید! در اینترنت افراد بسیار زیادی به آسانی می‌توانند با شما، محصولات، خدمات و کسب و کار شما آشنا شوند. برای طراحی صفحات وب و درآمدزایی از اینترنت بیش از همه چیز نیاز به آموزش و برنامه ریزی دقیق دارید. برای آموزش روش‌های طراحی سایت و پیاده‌سازی و بهینه‌سازی سایت می‌توانید از آموزش‌های موجود در سایت فرادرس استفاده کنید.

بخوانید:   روش یادگیری زبان با کمک داستان و رمان
تیم محتوایی فنولوژی
تیم محتوایی فنولوژی
گروهی از متخصصان حوزه‌های مختلف
عضویت
اطلاع از
0 دیدگاه‌ها
بازخورد در متن
دیدن همه دیدگاه‌ها

فنولوژی را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

©۲۰۲۰ – کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به فنولوژی است.