رویداد لینکپ / linkap event

گزارش تصویری فنولوژی از سومین رویداد سالانه لینکپ3 دقیقه مطالعه

هدیه فنولوژی به شما!

رویداد سالانه لینکپ به مناسبت سومین سالروز تاسیس این استارتاپ، شانزدهم مهرماه ۹۸ در تالار ایوان شمس‌ برگزار شد. هدف این رویداد، معرفی شرکت استارتاپی لینکپ و رونمایی از محصولات و راهکار‌های جدید آن در حوزه‌ی کاربردهای هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در ساختمان‌ها و سازه‎ ها بود. در این رویداد فعالان و متخصصان مختلفی که در زمینه‌های گوناگون اینترنت اشیا فعالیت می‌کنند، به سخنرانی پرداختند.

رویداد لینکپ / linkap event

هوش مصنوعی تا چه میزان در زندگی روزانه فردی و اجتماعی موثر است؟

در ابتدا دکتر علی یقطین سرپرست مرکز تهران هوشمند در مورد ویژگی‌های شهر هوشمند و فواید آن در آینده‌ی تهران و سطح کشور صحبت کرد. دکتر یقطین در ادامه‌ی صحبت خود از ویژگی‌های هوش مصنوعی بیان کرد و گفت: «با استفاده از هوش مصنوعی می‌توانیم ۱۰ تا ۳۰ درصد بازدهی زندگی افراد با میزان کار مشخص را افزایش دهیم!» ایشان از اهداف شورای راهبردی تهران هوشمند و یکپارچه‌کردن نظام هوشمندسازی سخن گفت و از نمونه‌هایی چون جابه‌جایی هوشمند و محیط هوشمند نام برد. از برنامه‌های در دست اجرای این مرکز می‌توان به هوشمندسازی تمامی پارکینگ‌های منطقه ۲ اشاره کرد. وی در پایان افزود: «برای اطلاعات بیش‌تر و اعلام آمادگی برای همکاری با شهرداری می‌توانید به سایت این مرکز به نشانی Smart.tehran.ir مراجعه کنید.»

بخوانید:   بهترین قالب شرکتی برای وردپرس

دکتر علی یقطین / ali yaghtin

ورود اکوسیستم هوش مصنوعی به سطوح کلان ملی

در سخنرانی بعدی، دکتر مهدی روحانی‌نژاد نماینده‌ی شهرداری و مدیر فروم اینترنت اشیا ایران افزود: «استارتاپ‌های این حوزه باید به سمت سرویس‌دهی روند حرکت کنند و با وارد کردن اکوسیستم هوش مصنوعی به سطح کشور و ملی کردن‌ آن، راه‌ را برای پیشرفت هر چه بیش‌تر این حوزه هموار سازند.»

دکتر مهدی روحانی‌نژاد / mahdi rouhaninejad

لینکپ چگونه کار خود را شروع کرد؟

بعد از اتمام سخنرانی‌های اولیه، علی رحمان‌پور، مدیرعامل و هم‌بنیان‌گذار لینکپ، به معرفی این استارتاپ و حوزه‌های کاری آن پرداخت. وی در ابتدا از لینکپ و شروع کار آن گفت و در ادامه‌ی صحبت‌های خود افزود: «لینکپ در آستانه‌ی پنج ساله شدن خود به صورت غیررسمی و سه ساله شدن به صورت رسمی است؛ به این معنا که این شرکت در ابتدا دو سال به صورت غیررسمی شروع به کار کرده و سپس، بعد از سرمایه‌گذاری و افزوده‌شدن افراد جدید به صورت رسمی به کار خود ادامه داده است.» رحمان‌پور بعد از مروری بر فعالیت‌ها و کار‌های شرکت، به راهکار‌های یکپارچه کردن اینترنت اشیا در زمینه تخصصی ساختما‌ن‌ها و سازمان‌ها پرداخت و از عملکرد جزیره‌ای حال حاضر انتقاد کرد. مدیرعامل لینکپ از ویژگی‌های متصل‌کننده‌ی نرم ‎افزار لینکپ برای اصلاح این مشکل سخن گفت و افزود: «بر طرف کردن چالش‌های مربوط به عملکرد جزیره‌ای با تمرکز بر روی حوزه IoT با اجرای سریع و آسان، هزینه پایین و عملکرد کاملاً یکپارچه توسط تیم لینکپ امکان پذیر شده است.»

علی رحمان‌پور / ali rahmanpour

در ادامه‌ی رویداد، شاهد بررسی تخصصی مشخصات فنی محصولات جدید لینکپ در زمینه اینترنت اشیا بودیم. محمدصادق ضیغمی، عضو تیم فنی لینکپ، نوع عملکرد این وسایل را از طریق نرم افزار لینکپ توضیح داد. پس از آن شاهد سخنرانی‌هایی متفاوت از افراد دعوت‌شده توسط تیم لینکپ بودیم.

بخوانید:   همایش بلاک‌چین ایران

محمدصادق ضیغمی / mohammadsadegh zeighami

هسته اینترنت اشیا لینکپ

عرفان طاهرخانی، مدیر فنی لینکپ، در مورد محصولات جدید و ویژگی‌های آن‌ها اعم از هسته IoT لینکپ و نرم‌افزار آن توضیحاتی داد و از مهم‌ترین ویژگی‌های لینکپ به قابلیت توسعه‌پذیری طبق نیاز‌های جدید، استفاده از فناوری Edge، راه‌اندازی آسان و سریع، امنیت بالا و قابلیت‌هایی همچون همگام سازی با GPS نام برد.

عرفان طاهرخانی / erfan taherkhani

ارتباط اینترنت اشیا و معماری

در ادامه، مهندس یحیی نوریان، مدیر فب‌لب ایران و فارغ‌التحصیل دانشگاه هنر درباره‌ی ارتباط معماری با اینترنت اشیا، سخنرانی کرد. یه اعتقاد نوریان، ما در دنیای امروز تحت نظارت و تسلط دنیای دیجیتال قرار گرفته‌ایم. علاقه‌مندان تکنولوژی، این اتفاق را به دید یک فرصت می‌بینند و به نظر آن‌ها، انقلابی در حال رخ دادن است. دنیای طراحی، معماری و Design نیز تغییراتی داشته است. در واقع دنیای سایبری، پس از تثبیت ماهیت مجازی خود، می‌خواهد به وسیله‌ی اینترنت اشیا، به دنیای فیزیکی ورود کند.

yahya nourian / یحیی نوریان

فعالیت‌های شرکت فناپ در حوزه اینترنت اشیا

در ادامه مهندس حمیدرضا رضاپناه، معاون توسعه کسب‌وکار و بازرگانی شرکت فناپ زیرساخت، توضیحاتی در مورد شرکت فناپ و فعالیت‌های آن در زمینه رشد IoT در زمینه‌های مختلف و فراهم‌سازی محیطی امن و آرام در زمینه‌هایی از جمله شعب بانکی و فعالیت‌های آن گفت.

حمیدرضا رضاپناه / hamidreza rezapanah

در ادامه دکتر حامد ساجدی مدیرعامل صندوق سرمایه‌گذاری شناسا، شریک و سرمایه‌گذار لینکپ گفت: «منتظر شنیدن ایده‌های خلاق و متنوع شما در این زمینه و آماده‌ی سرمایه‌گذاری برای رشد هدفمند هستیم.»

حامد ساجدی / hamed sajedi

در پایان مراسم، مهندس دهقانی، مدیر عامل شرکت دانش بنیان توسعه سامانه ماناریکا، در مورد طرح اولیه این شرکت سخن گفت. این طرح با نصب سنسور‌های سرعت در جاده‌های تهران شروع می‌شود و  به سمت ایجاد اطلاعات برای فراهم کردن «مسیر سبز» پیش می‌رود.

بخوانید:   اولین رویداد SkillUp با موضوع یادگیری ماشین برگزار شد

عضویت
اطلاع از
0 دیدگاه‌ها
بازخورد در متن
دیدن همه دیدگاه‌ها

فنولوژی را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

©۲۰۲۰ – کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به فنولوژی است.